BURDUR / MERKEZ - Burdur Adalet Meslekî Eğitim Merkezi

Burdur Adalet Meslekî Eğitim Merkezi

Adres
E TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU GÖKÇEBAĞ KÖYÜ KAVAK ALTI MEVKİİ AFYONKARAHİSAR BURDUR BUL. NO 104 BURDUR
Vizyon
Hükümlülerin infaz süreci sonunda Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, olumlu düşünceyle araştıran, çevresini, doğayı, kültürünü koruyan, insan haklarına ve farklı düşüncelere saygılı, meslek sahibi, üretken ve diplomalı bireyler olarak sosyal hayata hazırlamak ve bu sayede toplumsal barış ve güvenin sağlanmasında kurumumuza düşen görevi yerine getirmektir.
Misyon
Hükümlüleri, Türk Mili Eğitimi´nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda mesleki eğitim vererek, Vatan ve Millet sevgisi ile dolu, bilgiye ulaşmasını bilen, ulaştığı bilgiyi pratikte kullanarak geliştiren ve bilgiyi paylaşabilen, mesleğinde en iyiyi yapabilecek bilgilerle donanmış, mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşabilen, meslek lisesi diploması ve ustalık meslek eğitimi almış bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
NİSAN 2023 TARİHİNDEN BU YANA HÜKÜMLÜLERE ÖNCEKİ ÖĞRENMELERİN DEĞERLENDİRLMESİ DENK İŞLEMLERİ KAPSAMINDA 6 KALFALIK BELGESİ, 8 USTALIK BELGESİ VE 16 UST ÖĞRETİCİLİK BELGESİ VERİLMİŞTİR.
Öğretim Şekli :
19 KM
Diğer Hususlar
OKULUMUZDA BURDUR KAPALI VE AÇIK CEZAEVİ ATÖLYELERRİNDE ÇALIŞAN MAHKUMLARA YÖNELİK MESLEKİ EĞİTİM PROGRAMI UYGULANMAKTADIR. AYRICA ÖNCEKİ ÖĞRENMELERİN DEĞRLENDİRİLMESİ HAKKINDAKİ YÖNERGEYE BAĞLI OLARAK DA KALFALIK VE USTALIK SINAVLARI YAPILMAKTADIR.